Toogle Menu

Màster Class

master class

Les instal.lacions del Parc de Can Cirera Prim de Sa Pobla han estat l’escenari on s’ha duit a terme la Master Class de Miquel Barceló Artigues gràcies al projecte Nosaltres també pintam (III – 2014) patrocinat per l’Obra Social La Caixa.

L’objectiu del projecte és posar en valor les activitats artístiques a l’Educació Especial, especialment els col·lectius més vulnerables.

A l’acte artístic han assistit el batle de Sa Pobla, Biel Serra, la delegada de negociat de la Caixa, Paloma Méndez, el tinent batle de cultura, Joan Enric Capellà, el director de la Caixa a Sa Pobla, Tomeu Rosselló, la presidenta de l’associació es Grif, Miquela Cladera, la directora de Comunicació de La Caixa Maria Lluïsa Escarrer i el director artístic del projecte, Josep Maria Alaminos.