Toogle Menu

sa Pobla ha estat l’escenari

Presentacions

La sala de plens de l’Ajuntament de sa Pobla ha estat l’escenari on s’ha presentat Nosaltres també pintam (III – 2014).

L’objectiu del projecte és posar en valor les activitats artístiques a l’Educació Especial. A l’acte han assistit el batle de sa Pobla, Biel Serra, la delegada de negociat de la Caixa, Paloma Méndez, el tinent batle de cultura, Joan Enric Capellà, el director de la Caixa a sa Pobla, Tomeu Rosselló, la presidenta de l’associació es Grif, Miquela Cladera, i el coordinador del projecte, Bartomeu Martínez.

Nosaltres (també) pintam, és un projecte inèdit i novedós. L’esperit del mateix planteja el paper de les activitats artístiques en Educació Especial, és a dir amb persones amb discapacitat. El títol del projecte significa dues coses: per una banda, el paper de l’alumne i la persona amb discapacitat per arribar a ser un artista; per l’altra, incidir en la igualtat entre persones on totes som iguals però funcionam de manera diferent, per tant, elles tenen molt a dir dins la nostra societat; ells diuen “nosaltres (també) pintam”.