Toogle Menu

Patrocinis

Patrocinis

Patrocinis

Per què l'Obra Social La Caixa ?

Un dels objectius de l’Obra Social de La Caixa és la inserció i integració social de persones vulnerables com element clau per aconseguir la plena autonomia i realització de les persones amb dificultats psíquiques.

 

Aquestes persones amb certa vulnerabilitat tenen algunes mancances sensorials i de percepció que han de reforçar-se amb activitats i projectes que atenen directament a l’estat personal. Els alumnes dels centres d’educació especial es mereixen més oportunitats.

En aquest sentit, l’esperit de la Fundació Nosaltres també pintam planteja el paper de les activitats artístiques en l’educació especial, és a dir, amb persones amb capacitats físiques, psíquiques o sensorials diferents.

 

Per què doncs, l’Obra Social La Caixa? Perquè té una ferma vocació transformadora de la societat amb l’objectiu de reforçar les capacitats dels més dèbils augmentant el seu benestar emocional.

Col·laboradors

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent eu placerat arcu. Morbi eget leo ex. Integer vehicula arcu ac ante dictum imperdiet.